Om Klubben

Vi har Danmarks smukkeste kajakklubmediumstrand

Som nærmeste nabo til Tisvilde Hegn ligger det gamle fiskerleje Tisvildeleje på Sjællands Nordkyst.

1.500 faste beboere bliver mere end 10 doblet om sommeren. Stranden og molen gør det til et perfekt sted at starte en god rotur og havet ved Tisvildeleje er et godt sted, når man vil øve sig på for eksempel makkerredninger og soloentringer fordi der her ofte er bølger. Når det bliver alvor, er det jo sjældent på fladt vand, man får brug for de forskellige redningstyper.

Fra ”havnen”, som vi kalder molen, kan man lave både mindre ture til f.eks. mod øst til Rågeleje (7 km), og mod vest til Liseleje (9 km). Klubben har ialt 6 klubkajakker med alt sikkerheds-udstyr. Målet har de sidste år været at når 30 medlemmer hvilket blev nået i slutningen af juni 2019. Bestyrelsen har i 2020 besluttet at klubben skal have 35 medlemmer, og vi tager nye medlemmer ind når et andet medlem melder sig ud. Dette mål en nu nået Hvis man vil ind i klubben kan man komme på venteliste ved at henvende sig til klubbens formand.

skur formindsket

Vi er Danmarks mindste kajakklub

Vores kajakklub er ikke ret stor. Faktisk er Tisvildeleje Kajak Klub så lille, at det hjælper meget at bruge et koordinatsæt, når man skal finde den. Her er positionen : Breddegrad: 56 3`29.27 N Længdegrad: 12 3`44.33 Ø
Siden klubbens etablering den 8.august 2013 har vi været så heldige at kunne låne faciliteter hos Gribskov Kystredningstjeneste. Fra september 2017 har klubben fået sit eget klubhus med Nordkystens smukkeste udsigt. Det er Danmarks mindste klubhus på 6 hyggelige kvadratmeter med mulighed for at klæde om, spise sin mad og have sine personlige ting låst inde, mens man er på vandet.
Alle vore medlemmer er  ”entreprenører” og synes det er sjovt at få del i at starte en ny klub op. Der er beskedne forhold at drive klubben i, men det er der andre, der har haft før os, og vi kan lide at komme hinanden ved. Ud over klubkajakker har TKK alle materialer til roturen såsom, pumpe, pagaj, paddlefloat og sprayskirt, som medlemmerne kan låne.