Medlemsskab

DSCF2504 Medium kajakker formindsket

Havet ved Tisvildeleje er så stærkt påvirket af vind og strøm, at det kan være en for stor udfordring for den uøvede kajakroer. Tisvildeleje Kajak Klub er baseret på medlemmer over 15 år, som har EPP2/ IPP2 eller som ved indmeldelse i  TKK skriftligt har aftalt at gennmføre et frigivelsesforløb med Kajakhotellet eller en anden ekstern, certificeret aktør.

Alle medlemmer forpligter sig ved indmeldelsen til at overholde klubbens vedtægter og øvrige bestemmelser.

Vandet ved Tisvildeleje være så krævende, at kajakklubben ikke kan tage ansvaret for at tage medlemmer ind, som ikke har en vis øvelse i at håndtere forskellige vejrtyper.
Du bliver aldrig for god eller øvet til at se stort på sikkerheden til søs. Det gælder specielt i en lille klub, hvor du måske oftere vil ro alene. Der er mange eksempler på roere med mange år på bagen, som er blevet overrasket på havet, fordi simple forholdsregler ikke er blevet overholdt. I klubbens roregler indskærper vi at den vigtigste sikkerhedsregel er brug af den sunde fornuft ved vurdering af vejr, vand, vind og egen formåen.

Tisvildeleje Kajak Klub følger de nye databeskyttelsesregler i Persondataforordningen af maj 2018. Retningslinier for klubben og yderligere information om medlemsansøgning kan rekvireres gennem klubbens formand på adressen info@tisvildelejekajakklub.dk